Stel een vraag

Vindt u het antwoord op uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stel hem dan direct.
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Heeft u interesse in ons aanbod, een maatwerk- of andere vraag? Wij nemen graag contact met u op.

Over GGD Academy

Iedereen weet dat gezond en veilig leven belangrijk is. Maar de praktijk is weerbarstig. Bij de uitvoering loop je als professional in het sociale domein aan tegen een gebrek aan geld en tijd. Maar ook snel veranderende eisen en weerstand tegen gedragsverandering test.

Als GGD Academy zoeken we voortdurend naar vernieuwende en prikkelende mogelijkheden om mensen toch te inspireren tot gezonder gedrag. Op een uitnodigende en direct toepasbare manier. Niet via traditionele lesmethoden, maar samen met professionals. Met de voeten in de klei!

Zelf aan de slag

Bij de GGD Academy werken we allemaal in het sociale domein. We weten uit eigen ervaring precies wat er speelt in de maatschappij en hoe je mensen meekrijgt. Onze expertise vertalen we naar de regionale en lokale praktijk, zodat jij ermee aan de slag kunt.

Met ons opleidingsaanbod en maatwerk versterken we professionals bij gemeenten, GGD’en, scholen, zorginstellingen en woningbouwcorporaties bij de uitvoering van hun publieke taken. We onderzoeken hoe je met burgers aan de slag gaat, zodat burgers de regie nemen over hun eigen leven. Dat werkt!

Voortdurend vernieuwen

De drang tot innovatie zit ons in het bloed. Wij geloven namelijk in een andere manier van werken: samenwerken van onderop. Met aandacht voor preventie en monitoring, zonder dat het meteen veel geld kost. We zoeken daarom voortdurend naar nieuwe vormen om die resultaten tot stand te brengen.

We zoeken naar antwoorden op belangrijke vragen. Hoe houden we de zorg goed en betaalbaar? Hoe bereiken we kwetsbare groepen? Hoe helpen we mensen om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen? En hoe zetten we de lokale gemeenschap in als vangnet?

Samen met jou zetten wij ons daarvoor in.