Stel een vraag

Vindt u het antwoord op uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stel hem dan direct.
Naar het contactformulier

Bel mij terug

Heeft u interesse in ons aanbod, een maatwerk- of andere vraag? Wij nemen graag contact met u op.

Maatwerk en advies

De GGD Academy biedt deskundige, relevante en prikkelende trainingen op het gebied van de publieke gezondheid. Dit doen we door ons aanbod vraaggestuurd te ontwikkelen.

Binnen de interessegebieden Beleid en bestuur, Wonen en werken, Zorg en welzijn en Onderwijs en vrije tijd bieden wij een aantal standaardtrainingen. Maatwerk is echter ook een belangrijke pijler binnen de GGD Academy. Het voordeel van maatwerk is dat de training volledig op uw organisatie, de deelnemers en de bijbehorende uitdagingen is gericht.

We hebben veelal te maken met inhoudelijke trainingen voor specifieke doelgroepen. Hiernaast hebben wij expertise in trainingen gericht op innovatie en competentie binnen de publieke gezondheid. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Effectief mindmappen in de publieke gezondheid
  • Motivational interviewing
  • Haal meer uit je klantcontacten

Vrijblijvend sparren?

Heeft u een trainingsvraag waarmee u uw medewerkers beter wilt voorbereiden op hun maatschappelijke taak of wilt u een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van u medewerkers zelf? Of dit nu is vanuit een inhoudelijke kennisbehoefte of competentievraag. Neem dan contact met ons op. Ook als u de trainingsbehoefte nog niet geheel duidelijk in beeld heeft, adviseren wij u hier graag over. Wij staan overal voor open en helpen u graag verder met het verder aanscherpen van uw behoefte. Per slot van rekening is ons gezamenlijk belang een training te bieden die uw organisatie toegevoegde waarde biedt en precies gericht is op de leerdoelen die u voor ogen heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op.