Stel een vraag

Vindt u het antwoord op uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stel hem dan direct.
Naar het contactformulier

Stuur mij nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze trainingen.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij de GGD Academy streeft naar het geven van correcte en actuele informatie.

Aan de informatie op de website van de GGD Academy kunnen geen rechten ontleend worden. Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op.

De GGD Academy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. De GGD Academy is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

De GGD Academy behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van de GGD Academy is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Cookies en statistieken

De GGD Academy maakt gebruik van cookies en statistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van de website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan de GGD Academy de website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

Privacy

De GGD Academy verwerkt (verzamelt, gebruikt, bewaart, verstrekt en vernietigt) persoonsgegevens. Hierbij neemt de GGD Academy de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp ) in acht. Persoonsgegevens worden door de GGD Academy alleen verwerkt ten behoeve van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens zijn bestemd of daarmee verenigbare doeleinden.